Kondenzatori

ECO Modine™

Visoko efikasni ECO™ kondenzatori su izrađeni od specijalno profilisanih aluminijumskih lamela i od bakarnih cevi i u potpunosti su kompatibilni sa najnovijom generacijom rashladnih fluida. Specijalna rešenja su dostupna i za rashladne fluide koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi, kao što je CO2. Tehnička rašenja ECO kondenzatora postoje za sve vrste rashladnih instalacija.

Kućišta su dizajnirana tako da omogućavaju lak pristup internim komponentama. Napravljena su od finih legura aluminijuma tako da su visoko otporna na koroziju i niske temperature, netoksična su i pokrivena su zaštitnim plastičnim filmom.

Vrlo efikasni ventilatori, koji su napravljeni prema ECO-ovim specifikacijama, postavljeni su na kondenzator putem specijalnog anti-vibracionog sistema.

 

IBS

IBS kondenzatorske jedinice se proizvode u komercijalnim i industrijskim varijantama prema potrebama tržišta . Komercijalni rashladni uređaji pogodni su za Industrijska postrojenja malog kapaciteta, dok su industrijski rashladni uređaji pogodni za rashladne sisteme velikog kapaciteta . Pored svog nesmetanog rada čak i na visokim spoljnim temperaturama sa svojim standardnim modelima, dizajn uređaja za toplije krajeve može se menjati prema potrebi.
Neke od odlika IBS kondenzatora su jaka I masivna konstrukcija, kućište napravljeno od pocinkovanog čeličnog lima,minimalni nivo buke u radu.

Projekti

Kontakt

Frigo Sun d.o.o.
Jasički put 64, 37000 Kruševac

tel/fax: 037/441 449
mob: 063/604 210

frigosun95@gmail.com

 

Pratite nas

  

Sva prava rezervisana © 2021 FRIGO SUN d.o.o.