Kompresori

BITZER

Proizvodi BITZER poznati su po svojoj efikasnosti, pouzdanosti rada i niskim troškovima životnog ciklusa u brojnim industrijskim postrojenjima za hlađenje. Rashladni kompresori kompanije BITZER koriste se u skladištima sa niskim temperaturnim režimima rada. Proizvodi kompanije Bitzer predstavlju sinonim kvaliteta I pouzdanosti u industrijskom hlađenju.
Bitzer ponuda obuhvata:
Polu-hermetički klipni kompresori za freonske rashladne instalacije –
Polu-hermetički klipni kompresori 2. generacije predstavljaju vrlo efikasne i robusne konstrukcije.
Iz proizvodnog programa BITZER-a, izdvajamo sledeće:

 

Polu-hermetički jednostepeni klipni kompresori (1,5 kW – 80 kW)

Ovi kompresori pokrivaju celokupnu oblast primene sa jednim tehničkim konceptom koji je isti bez obzira da li se koriste tradicionalni ili rashladni fluidi nove generacije. Svi klipni kompresori, od 2 do 8 cilindra, ističu se robusnom konstrukcijom ventila, velikom otpornošću pokretnih delova na habanje, visokom efikasnošću ugrađenih motora koji se hlade usisnim gasom. Patentirani sistem povratka ulja obezbeđuje efikasan rad postrojenja.

Polu-hermetički dvostepeni kompresori

BITZER podiže standard u pogledu tehnologije i kapaciteta za proširenu primene na niskim temperaturama sa 2. generacijom dvostepenih kompresora. Ova serija rezultat je opsežnih istraživanja na osnovu višegodišnjeg iskustva u izgradnji visoko efikasnih i čvrstih klipnih kompresora. Regulatori protoka gasa i radni ventili su posebno prilagođeni primeni na niskim temperaturama.

Polu-hermeticki vijčani freonski kompresori serije HS 53/HS 64/HS 74/HS 85 (29-181 kW)

Odlikuju se jednostavnom i robusnom kunstrukcijom, visokom efikasnosću (COP), efikasnom kontrolom kapaciteta, unutrašnjim sigurnosnim ventilom, uređajem za zaštitu elektromotora, niskim nivoom buke i vibracija, malim dimenzijama i težinom.

Copeland™

Copeland je jedan od vodećih svetskih proizvođača kompresora. Mnogi proizvođači opreme za hlađenje u svetu ugrađuju u svoje proizvode kompresore koje proizvodi Copeland.
Polu hermetički kompresori se nude u verzijama od 0.5 HP do 70 HP različitih rashladnih kapaciteta. Ponuda polu hermetičkih kompresora je veoma velika I nudi velike mogućnosti kombinovanja u različitim zahtevima hlađenja.

Copeland™ Stream
U ponudi Stream kompresora se nalaze kompresori sa 4 i 6 cilindra. Celokupna serija Copeland™ Stream kompresora dolazi sa CoreSense™ tehnologijom bezbednosti I dijagnostike. Ova serija Copeland kompresora obezbeđuje najbolje performanse u klasi smanjujući troškove eksplotacije.
Copeland Discus™ serija kompresora na tržištu se nalazi u ponudi u 2D, 3D,4D,6D I 8D modelima, od 4HP do 60 HP. Stalno unapređenje I razvoj ovih kompresora rezultiralo je dizajnom novog tipa ventilske ploče što je ovu seriju kompresora učinilo izuzetno energetski efikasno.

  • Copeland Scroll™ kompresori imaju veliku I raznovrsnu primenu u industriji hlađenja.
    Ponuda Scroll™ kompresora za hlađenje je sledeća:
  • ZB I ZS modeli se koriste za srednje temperature hlađenja
  • ZBD model koji se primenjuje za srednje temperaturne opsege hlađenja gde zahteva kontinualna digitalna regulacija kapaciteta
  • ZF model sa tečnim ubrizgavanjem I ZF=KVE sa parnim ubrizgavanjem se koriste za niske temperature hlađenja
  • ZFD model Scroll™ kompresora , koristi se za niske temperature gde se zahteva kontinualna digitalna regulacija kapaciteta.

Projekti

Kontakt

Frigo Sun d.o.o.
Jasički put 64, 37000 Kruševac

tel/fax: 037/441 449
mob: 063/604 210

frigosun95@gmail.com

 

Pratite nas

  

Sva prava rezervisana © 2021 FRIGO SUN d.o.o.